Wilujeng sumping di situs web kami.

Mortir premixed

Masonry, moyok sareng mortir

SISTEM STRUKTUR DIAGRAM

Masonry sareng plastering mortir salaku komponén pangpentingna tina komersialisasi bahan wangunan, éter selulosa ngalaksanakeun peran penting. Mortir anu saé kedahna ngagaduhan péso anu saé sareng gampang dilarapkeun, péso lemes sareng non-iteuk, cekap waktos kanggo dioperasikeun, gampang di level; dina mékanisasi mortir kedahna cekap saé pikeun gampang dilarapkeun, péso lemes sareng non-iteuk, cekap waktos kanggo dioperasikeun, gampang di level; dina mékanisasi tina mortir kudu cukup hadé pikeun panawaran, halus sareng non-iteuk péso, gampang di tingkat; dina mékanisasi tina mortir kudu cukup hadé pikeun panawaran, halus sareng non-iteuk péso, gampang di tingkat; dina mékanisasi mortir kedahna cekap saé pikeun tingkat Konstruksi dinten ayeuna, mortir ogé kedah gaduh sipat ngompa anu saé pikeun nyegah kamungkinan delaminasi mortir sareng plugging pipa. Awak anu atos mortir kedah ngagaduhan sipat kakuatan anu hadé sareng penampilan permukaan, kakuatan komprési anu cocog, daya tahan, henteu kendang kerung, henteu aya anu ngaréngkak.

3ada84a6-2db9-4f60-ae97-26b408c70c3a

 Sipat panahan cai éter selulosa maksimal ngirangan cai anu diserep ku substrat multi-lowongan, ngamajukeun hidrasi langkung hadé tina bahan gél, dina bidang konstruksi. Éta tiasa pisan ngirangan kamungkinan garing garing tina mortir mimiti sareng ningkatkeun kakuatan beungkeut; kamampuan thickening tiasa ningkatkeun wetting tina mortir baseuh kana dasar dasar. Éter selulosa nyaimbangkeun mortir baseuh, sareng ngirangan atanapi ngahindarkeun delaminasi sareng sékrési cai. Rheology sareng ngirangan résistansi, sahingga ningkatkeun pumpability sareng ngirangan intensitas tenaga kerja. Éter selulosa anu diubah nyayogikeun sipat anti-sagging anu penting pisan nalika nerapkeun mortir anu kandel, anu tiasa ngirangan waktos konstruksi sareng ngirangan Sampah.

3e9eb819-e343-47be-9cba-d84ff529d5d1

Baseuh mortir

PANAWASAN PANAS KONKRET

Mortir baseuh mangrupikeun campuran semén, agregat halus, campuran (utamina selulosa éter), cai sareng sababaraha jinis komponén ditangtoskeun numutkeun sipat-sipat, numutkeun babandingan anu tangtu, saatos ngukur sareng nyampur dina pepelakan campuran, teras diangkut ka tempat dianggo ku nyampur treuk, nempatkeun kana wadah khusus kanggo neundeun, sareng dianggo dina waktos khusus.

Masonry, moyok sareng mortir

SISTEM STRUKTUR DIAGRAM

Dibandingkeun sareng situs campuran tradisional mortir, bédana pangbadagna nyaéta ngenalkeun mortir bledug mesin, sapertos perkenalan séri éter selulosa Max tiasa janten pérpasi anu ngoptimalkeun kinerja mortir, sahingga nyieun mortir anyar gampang dicampur. laju mertahankeun cai tinggi, jarak jauh, jangkungna ageung saatos ngompa kénéh Éta ngagaduhan pagelaran anu hadé. Kauntungan panggedéna nyaeta efisiensi konstruksi anu luhur, kualitas alus tina mortir saatos ngabentuk, sareng kusabab laju mimiti mortir anu nyemprot nalika nyemprot. Ku sabab éta, éta tiasa gaduh cengkrongan anu langkung aman sareng substrat, anu sacara efektif tiasa ngirangan kajantenan kendang kendang.

4e88dfd7-76bf-4c3b-ab1a-8164b4d3ca1f
114ec603-6cbe-45dd-a28a-71d307f195cc

  • twitter
  • linkedin
  • facebook
  • youtube