Wilujeng sumping di situs web kami.

Hydroxypropyl Methyl Cellulose

Katerangan Singkat:

HPMC teu aya bau, henteu aya rasa bau, étersél selulosa non-beracun anu ngahasilkeun tina selulosa hIgh alami liwat sérial pangolahan kimia sareng kahontal. Kuring nyaéta bubuk bodas kalayan larut cai anu alus. Cai mibanda penebalan, adhesion, dispersing, emulsifying, film, ditunda, adsorption, gél, sareng sipat koléli na protétivitas kagiatan permukaan sareng ngajaga sipat fungsional cai.


Detil Produk

Produk Tag

Hydroxypropyl methyl cellulose mangrupikeun éter selulosa nonionik anu dihasilkeun tina katun olahan ngaliwatan séri prosés éterifikasi. Prestasi utamina nyaéta saperti kieu:

1. HPMC mangrupikeun bubuk bodas atanapi rada konéng. bau, henteu toksik

2. HPMC tiasa gancang leyur dina cai tiis pikeun ngabentuk solusi kentel transparan; Kusabab éta ngandung sababaraha gugus métofok hidrofobik, éta tiasa ngaleyurkeun dina sababaraha pangleyur organik

3. Kalenturan dina leyuran cai HPMC kawilang stabil dina kisaran PH3.0-10.0. Nalika nilai PH kirang ti 3 atanapi langkung ti 10, kalenturan na bakal ngirangan

4. Larutan cai tina HPMC ngagaduhan kagiatan permukaan, sahingga ngagaduhan emulsiasi sareng ngajagi stabilitas relatif koloid

5. Pamakéan cuci cai panas sareng pemurnian efisien salami prosés persiapan nyababkeun eusi lebu rendah

6. HPMC hidrofilik, tambahkeun kana mortir, gipsum, cet sareng produk anu sanés maénkeun peran ngaropéa cai anu luhur

7. HPMC gaduh résistansi jamur anu saé sareng stabilitas viskositas anu saé dina panyimpenan jangka panjang

8. HPMC tiasa ngirangan koefisien gesekan sareng ningkatkeun pelumasan konstruksi

9. HPMC tiasa ngahasilkeun lambar transparan anu kuat sareng fleksibel kalayan tahan minyak sareng éster anu saé

Indikator Modél produk
H-705A H-705B H-705C
Methoxycontent (WT%) 28.0 - 30.0 27,0 - 30,0 19.0 - 24,0
Eusi Hydroxypropyl (WT%) 7.0 - 12.0 4,0 - 7.5 4,0 - 12,0
Suhu gél (℃) 58.0 - 64.0 62.0 - 68.0 70.0 - 90.0
Ngirangan beurat saatos cuci (WT%) ≤ 5.0
Ukuran partikel ≤ 100 bolong
PH (leyuran 1%, 25 ℃) 4.0 - 8.0
Viskositas (leyuran 2%, 25 ℃) 400 - 200000 mpa.s

* mortir insulasi termal, témpél ubin keramik, agén gabungan, stucco gypsum, moyok;

* cet agén panebalan, agén penyebaran sareng penstabil;

* industri mangsi salaku agén kentel, agén paburencay sareng penstabil;

* palastik ngabentuk kapang agén ngaleupaskeun, pelembut, pelumas;

* semén, produk sekundér gipsum;

* sampo, deterjen

Aplikasi:

1. Batin sareng témbok luar dempul

Harta ingetan cai tina HPMC damel bubuk dempul moal rengat kusabab pengeringan gancang teuing saatosna dibina, ningkatkeun kakuatan saatos hardening. Dina waktos anu sami ogé maénkeun peran bantu dina ngaronjatkeun beungkeutan

2. Sistem insulasi témbok éksternal

Salian ti HPMC tiasa ningkatkeun kakuatan beungkeut sareng lancar mortir sareng ningkatkeun efisiensi gawé

3. mortir dicampur

HPMM cai nyalira, tiasa langkung waktos konstruksi, nyegah ubin keramik kaleungitan cai gancang teuing ngarah turun, ningkatkeun kakuatan beungkeut sareng kakuatan nyukur

4. Plastering basa gypsum sareng produk

Résistansi ngagantung HPMC tiasa ngaleungitkeun wangunan riak sareng nerapkeun lapisan anu langkung kandel

5. plastering mékanis

HPMC tiasa ningkatkeun cairan tina mortir, ngagampangkeun pompa péso, ngahindarkeun stratifikasi mortir sareng plugging pipa

6. Semén extruded sepré (témbok édék)

HPMC tiasa ningkatkeun sipat napel lambar gypsum saatos extruding, ningkatkeun kakuatan beungkeut sareng lubricity, sareng mastikeun kakuatan

7. Self-leveling mortir

Kelenturan rendah HPMC gaduh kamampuan pikeun nolak présipitasi sareng ningkatkeun aliran cai mortir.Its nyegah cai retakan sareng ngaleutikan

s1

s2

Pakét / Transportasi

Produkna dikemas dina kantong anyaman polipropilén ku kantong jero poliégi dilapis ku palastik, kalayan beurat bersih 25kg per kantong. Perhatoskeun panangtayungan hujan sareng matahari nalika ngangkut.

s3


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori

    • twitter
    • linkedin
    • facebook
    • youtube